Vászonképek - faldekoráció egyszerűen

Ha lakásdekoráción gondolkodunk, a bútorokon kívül a faldekorációt is helyezzük a terveink közé. A falat rengeteg eszközzel díszíthetjük, de talán az egyik legegyszerűbb és egyik leglátványosabb a faliképek  használata. Tulajdonképp annyi dolgunk van, hogy a fal színéhez és a szoba hangulatához illeszkedő képekben gondolkodjunk. Különböző témákban válogatva különböző hatásokat érhetünk el.

Milyen faliképet tegyünk a falra?

Választhatunk virág mintás faliképeket, melyekkel természet közeli, barátságos hangulatot varázsolhatunk szobánkba. De léteznek nagyvárosokat, felhőkarcolókat ábrázoló vászonképek is, melyek modern, fiatalos hangulatot kölcsönöznek a lakásnak. Az absztrakt képekkel szintén modernizálhatjuk lakásunkat, ez esetben elsősorban a színek dominálnak.

Hova rakhatunk vászonképeket?

Hálószobát, nappalit, de akár a mellékhelyiségeket is bátran díszíthetjük vászonképekkel. A lakás összes helyiségét feldobja. Akár fehér falon is gyönyörű lehet egy kellemes színű vászonkép

Egyrészes panoráma vászonkép
Absztrakt flowers egy részes panoráma vászonkép

vakrámára feszített vászonképek rendkívül rugalmasan, egyszerűen és látványosan díszítik fel a szoba falát. Könnyű, így nem kell nagy furat a falba, akár egy szeg is megtartja. Látványos - egész nagy méretekben is kaphatóak egy és többrészes kivitelben is, akár 170 cm szélességben. És mobilis. Meguntad a TV felett? Átrakhatod a másik fara.

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat January February March April May June July August September October November December