Örökzöld motívum - virágok

Legyen szó poszter tapétáról, vászonképekről vagy bármely lakásdekorációról, a virág motívum sose megy ki a divatból.

 

Persze napjainkban a virág motívumok is nagyon széles választékot mutatnak ellentétben a régi "virágos tapétákkal, képekkel". Fantasztikus fotográfusoknak és a fejlett technikájú fényképező gépeknek, hatalmas felbontású, és teljesen egyedi perspektívájú fotókkal találkozunk.

Egyedi kategóriát jelent a virág motívumok "piacán" a makró felvételek. Ezek a virágok alkotó részeit, szirmait, porzót, levelet stb. szinte mikroszkopikus nagyítással tárja szemünk elé. Amellett, hogy megismerhetjük környezetünket, egészen különleges, absztrakt motívumként tud megjelenni a szobafalon akár vászonkép, akár fotótapéta formájában. Képzeljünk csak el egy teljes falat beborító óriási pitypangot. Segítünk egy képpel az elképzelésben :)

 

Makro Dandelion - Pitypang fotótapéta
M
akro Dandelion - Pitypang fotótapéta

Örökzöld virág motívum az orchidea. Gyönyörű, tiszta, szabályos és különleges. Az orchidea nemcsak élő növényként, de poszter tapétaként, vagy vászonképként is nagyon jól mutat a lakásban:

 


Orchidea fotótapéta

Persze a virág motívum tárháza az anyatermészetnek köszönhetően kifogyhatatlan. Mindenki megtalálja a számára megfelelőt, ha elég szorgalmasan keresgél. Legyen szó virág mintás vászonképről, vagy poszter tapétáról, az eredmény magáért beszél...

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat January February March April May June July August September October November December