Faldekoráció - Poszter tapéták - Vászonképek - Falmatricák

Faldekoráció praktikusan, tisztán és gyorsan. Hogyan díszítsük a szobánk falát a legegyszerűbben? 

 

Lakásunk, irodánk vagy konyhánk azok a helyek, ahol a legtöbb időt töltjük el, ezért nem mindegy, hogy milyen a hangulata ezeknek a helységeknek. A legnagyobb felöletet a falak képezik, amelyek nem mutatnak túl vidám képet díszek nélkül. A paletta rendkívül széles, hát szemezgessünk belőle...

 

 

 

New York poszter tapétaPoszter tapéták
 

Talán a leglátványosabb megoldást a poszter tapéták, fotótapéták adják. Ezeket ma már rendkívül széles motívumválasztékkal lehet kapni. Egyes webáruházakban egy egy motívumból akár méret szerint is választhatunk. Anyagukat tekintve elsősorban a VLIES és a PAPÍR alapú a leg elterjedtebb. A motívumok minősége nem függ a hordozótól, tehát mindegy melyik anyagot választjuk. A VLIES anyag egyszerűbben kezelhető, könnyebben illeszthető, mint papír társa. 

A gyártók gondoskodnak róla, hogy minden helyiségbe lehessen motívumot választani. Nagyon népszerűek a gyerekszoba poszter tapéták. Akár az egész falat is beboríthatjuk vidám mesefigurákkal, graffiti motívumokkal, vagy a fiúknak akár egy óriási sportautóval.

A hálószobák választéka is nagyon széles palettán mozog. A nyugtató természet témájú fotótapétáktól a modern absztrakt motívumokig. Irodánk falát izgalmassá teszik a felhőkarcolós New York látkép poszter tapéták (mintha a 60. emeleten dolgoznánk :)). A konyhákba is megtalálhatjuk a gasztronómia témájú motívumokat. Minden a fantáziánkon múlik.


Vászonképek

 

Ha a leggyorsabb, ám mégis látványos faldekorációt szeretnénk, akkor a vászonkép a legideálisabb megoldás. A motívum választék ennél a dekornál is nagyon széles. A valódi fakeretre feszített vászonképek tartós és természetes dekor termékek. Ha UV álló eljárással készült a nyomtatás, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a festék nem fakul még évek után sem. 

Napjainkban divatosak a panoráma (fekvő, nyújtott) méretarányú vászonképek, épp úgy, mint a többrészes vászonképek, melyek részei egymás mellé helyezve izgalmas képi hatást nyújtanak. A motívumok fajtái nagyon széles skálán mozognak. Virág mintás, absztrakt, tájkép de itt is megjelennek a városokat ábrázoló motívumok is.


Falmatricák

 

Gyors és látványos megoldást adnak a falmatricák is. Ezek közül is a 3D falmatricák, melyek különös térhatású képekkel dobják fel a szobafalat. A minőségi falmatricák anyaga nem nyúlik, és ha megfelelő az anyagvastagság, nem gyűrődik felrakás során. Háló, vagy gyerekszobát pillanatokon belül izgalmassá varázsolhatjuk vele. A jó minőségű falmatrica nyom nélkül eltávolítható.


Ha sikerül egyéniségünknek megfelelő faldekorációt választanunk, egészen megváltozik a légkör, szívesen töltjük az időt az adott helyiségben, boldogabak és kiegyensúlyozottabbak vagyunk :)

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat January February March April May June July August September October November December