Óvatosan bontsa ki a poszter tapétát, és felragasztás előtt vizsgálja meg a terméket: terítse ki a tapéta csíkokat a földre, illessze egymás mellé és bizonyosodjon meg róla, hogy az illesztések, színek, méret rendben vannak-e. 

Kérjük, legyenek tekintettel arra, hogy a beszállítóink nem fogadják el tőlünk a minőségi reklamációt, amennyiben a poszter tapétát már felragasztották a falra!

Ragasztás előtt ellenőrizze a falfelületet (olajfestéktől, tapétacsíkoktól mentes legyen). Figyelem! Ajtóposzter nem ragasztható műanyag ajtóra!

A poszter tapétákhoz a gyártó ragasztót is mellékel, amennyiben nem találja a csomagolásban, kérjük, jelezze nekünk! 

Legyen figyelemmel arra, hogy vlies vagy papír tapétát rendelt. A vlies tapéták esetén a ragasztó anyagot közvetlenül a falra kell felvinni, míg papír tapéták esetében a tapéta csík hátulját és a falat is be kell ragasztózni.

Használjon szövet vagy gumikesztyűt, ellenkező esetben az ujjlenyomatok meglátszódhatnak a poszter tapétán.

A poszter tapéta csíkok a ragasztó hatására kis mértékben (1-2 cm) megnyúlhatnak. Ez természetes tulajdonsága a papírtapétának. Fontos, hogy minden egyes csíkot azonos ideig áztassunk a ragasztóval - maximum 3 perc áztatás után fel kell helyezni a falra!

A pontosabb illesztés érdekében rajzolja be a falra a megfelelő függőleges és vízszintes vezető csíkokat

Javasoljuk, hogy a poszter tapéták felrakását bízza szakemberre!